« Back to All Topics
Miért nem kaptam pontot?
Posted in 
General
Miért nem kaptam pontot?
Posted in 
General
Miért nem kaptam pontot?
Kedves OP!

MIÉRT NEM ADOTT PONTOT A RENDSZER?:@:@ 8 pool magyar szobában játszottam, és a megnyert meccs után nem adott pontot a rendszer! (white angel ellen) 

ty Hun
külőnős :s talán mert ha sok pontod van kicsik ellen vagy ~ pontosok ellen nem kapsz
Nem volt sok pontom, mert tegnap regisztráltam. (90 pontom volt akkor amikor ez történt) Aki ellen játszottam 60 pontos volt és nem ~ -es. :D

üdv:  ▫ђцή•ρяσ▫™
AZÉRT NEM KAPTÁL PONTOT MERT BIZTOS CSALTÁL:D:D:D
Hali! Elhamarkodott következtetés valakit csalással vádolni. Én is elkövettem már ezt a hibát, azután velem is előfordult, hogy nem kaptam pontot. Az esetre azóta sem kaptam magyarázatot. csaveri indította:Nem adtok pontot?! című topicot érdemes végigolvasni! Hozzászólok hogy előrekerüljön a topic
üdv:konspirátor
Drága Bea, nem csaltam, abban biztos lehetsz.:)
                                                                    szia!! ÉN akarok progizni de azt hogy kell  mert nemtudok.  Ezt hol találom meg??  további információt is köszönöm.     

                                                 
szerintem nem éri meg csalni, de erről nincs ezen az oldalon több információ szerintem...
de ha tévedek kedves OP és többiek javítsatok ki!


Szöszke
sztem a rendszer nem tud mindenhova figyelni nekem is volt hogy győztem és levonta én is idegbeteg lettem :D
de te lazán veszed ez tetszik
Te jó ég mekkora problémám volt még 2007-ben 14 éves fejjel... 
Mondom megnézem a profilom, írtam-e valaha a fórumba és ez fogad. Rendesen szégyellem magam és elnézést OP a kellemetlen stílusért! Azóta benőtt a fejem lágya. :)

▫ђцή•ρяσ▫™
Valaki nagyon szeretne moderátor lenni... :D
Az egy dolog, de ide nem azért írtam. :D Csak visszaolvasva ezeket a hozzászólásokat tényleg meglepődtem magamon, hogy hogy írhattam ilyen stílusban. Tudod, amikor olyat írsz vagy mondasz, hogy később ha nem lenne mellette egyértelműen a neved, te magad sem ismernél rá, akkor az elég rossz érzés tud lenni. Ilyen egyszeri, kis pitiáner dolog miatt nyitni egy topikot, ráadásul idegesítő stílusban írni bele elég felesleges volt, rájöttem. Hidd el, csak a megbánás beszélt belőlem! Az, hogy ezt és a moderátoros dolgot egyszerre írtam, csupán annak tudható be, hogy régi-új FOD-osként most néztem be névvel együtt a fórumba (eddig csak kívülről olvasgattam), és így észrevettem a korábbi posztjaimat, amire gondoltam reagálok is. :)
Majd pár év múlva már ezt is cikinek fogod találni...kiírod h jajj milyen fiatal voltál, és arra fogni XD Meg saját topikodra reagálsz :)