« Back to All Topics
hitvanyok
Posted in 
General
hitvanyok
Posted in 
General
hitvanyok
kedves flyor tudom nem teszitek az ablakba csak annyit akarok nezzetek meg az utolso husz merkozesemet lehetoleg felvetelbe..ez a leghitvanyabb oldal amit valaha lattam ,ha valaki mondani mer valamit ki nem irjatok vagy torlitek ennyit tudtok ez a hitvanysag tetofoka meg hogy itt minden veletlenszeru ?..hat igen eggy veletlen volt hogy itt jatszodtam es hogy valaha beleptem ide meg legalabb 9 ismerosommel bucsuzunk tollettek eggy olcso hitbvany oldal vagytok ..3 ev alatt nem tudtam bar pirosig felmenni a ,,veletlenszeru" jgorgeteseknek koszonhetoen amikor evekkel ezelott 2 nap alatt piros voltam csak ennyit rolatok..hitbanyoksag amit muveltek eg veletek
Hello, hol nem tudsz felmenni pirosig? ( lehet, hogy csak gyakorlás kérdése)
Én úgy gondolom, hogy véletlenek nincsenek, én ha megnyerem az "amőba" versenyt, akkor több mint valószínű az,hogy kitiltanak. Annak ellenére, hogy én minden versenyt felveszek videóra és fent is vannak yt-bon.
Tehát van benne valami amit mondasz, vagy alkalmakodsz, vagy kitúrnak... ez ilyen sajnos... 
Igazatok van. Itt minden agyon van manipulalva. (Bocsánat- érdekessé, izgalmassá van téve a játék). Pirosig nem jutsz el csak ugy ha több neved van és adod a pontokat egyiktől a masiknak. 
Sziasztok.Ez így igaz,ami itt folyik az kezd szánalmas lenni.Hiába jelenti az ember hogy GP csalás felsőfokon,hogy belenyúlnak a játékba,hogy versenyen 5-6 játékos körbeadogatja a pontokat,szerintem reggelig sorolhatnám!Nem tudom mikor lesz vége de az a gyanum szarnak rá az egészre!Amig nem lesz magyar moderátor addig ez lesz,márpedig tavaly azt igérték lesz...De hol azt nem mondták:)Ha nyerek egy versenyt úgy hogy dartsba 10 éve dobálok mindhárom darts játékban bajnok vagyok akkor már csalok...Mondják azok akik ott nem is játszanak,versenyen mégis csodálatos eredményeket érnek el:))))Szánalmas
Nezzetek meg a jatekomat Kuba 55 el. Mikor egyedül maradt a kövem mindig kiütött. de mindig. Termeszetesen csakis veletlen volt, nehogy valakinek eszebe jusson manipulaciora gondolni.
Vicces ..ha 2-6 kell kiüssőn kiüt ha 1 -6 kell azt kap,ha beérek előtte joval 6 rend duplát kap es persze megnyeri..neki csak a 6 foglalt 2 szer jőn 66 arra betőlti a házat és már nem tudok belépni..semmi esélye gammon legyen de ha kilépek azt kap ..tehát egyszerüen szánalmassss !!!
Nézzétek meg a maijatekaimat ahanyszor egy ko maradt mondig kiutottek es en isa masikat. Ennyre manipulaltok ? A cimszo valoban talal reatok. Hitvanyok !