« Back to All Topics
moderator hiany
Posted in 
General
moderator hiany
Posted in 
General
moderator hiany
miert nincs tobb nap moderator a baggamon teremben,sok a csalas,es nem felelnek a panaszkodasokra,kerek egy tiszta cimet ahova tudnek es el is olvassak a problemakot.kosz.
hali!
Használd a jelentem funkciót vagy küldj képet a csalásról a moderátoroknak és a csaló nickjét ha karakteres mellékeld a kép mellé.
Szerintem is sok a csalas az ostablan.Sajnos lehetetlen ellene tenni valamit,mivel ha bannoljak ,tiz masik nevvel regisztral es folytatja tovabb a pontatadast.
csatold a kepet hm ...amit nem lehet bekuldeni?

Igazat adok a topic nyitójának....ha minden nap bent lenne egy modi vagy op.az is kevés lenne!!!Számtalan kép lett beküldve....de semmi(legalábbis eddig még nem)Tapasztalatom.hogy eddig a török játékosok voltak azok,akik mindig csaltak...a koronáért mindent!Sajnos ez ragályosnak bizonyult,mert van olyan magyar játékos aki 6-7 nevével folyamatosan pontozza a másik kb 10 névvel rendelkezőt!..persze minden nevét!Hát szóval....lenne dolga bőven egy modnak a backgammonban.Ötletként ajánlanám hogy sporival jöjjön be,mert ha meglátják a mod.jelet akkor naná hogy mindenki lapul...vagy inkább kilép a játékból.
Sajnos a magyar nép eléggé büntetett így maximum 1-2 játékos van aki lehetne moderátor, ilyenek vagyunk sajnos :) Se sportban, se viselkedésbe, se semmibe nem vagyunk jók :)
Ahhoz, hogy moderátor legyen valaki, nagyon megbízható és intelligens ember kell legyen. Nos, több ezer játékosból ezt "kiszűrni" nem kis feladat. Mit szólnátok hozza, ha egy nap megjelenne egy új modi és halomra tiltana embereket kénye-kedve szerint? Szerintem elég 1-2 modi akiben meg lehet bízni. Mindenki lehet moderátor, csak használni kell a fényképezőgépedet:) Garantáltan büntetve lesz az illető, ha alapos ok van rá. Csendes, békés játékot mindenkinek! :)
Kevés a moderátor, ez tény.
De hogy a szerver még mindig csal összevissza, ez is tény.
Nekem ne mondja senki hogy ez szerencsejáték... simán le vannak osztva, hogy 1-1 meccset ki nyer.
Legyen szó a koronáért menő 1000 pont feletti, vagy akár 100 pont környéki. Tuti hogy létezik egy lista, amire ha felkerülsz tuti veszíted a partikat.
hali vigyorex!
Amit állítasz tuti nem igaz biztos hogy nincs semmilyen lista ami alapján veszítene vagy nyerne valaki pontokat.
Tisztelt Vigyorex!

Az elméleted meglehetősen érdekes, és gyanítom visszhangot fog maga után hagyni. Bocsáss meg, ha félreértem, de nekem ebből az jön le, hogy bizonyos esetekben valami mentális manipulálás történik, ahol a "listára felkerült vesztes" agyát stimulálják, ezáltal 110% eséllyel veszít ez az illető, mert véletlen rosszat lép, vagy egyéb problémája akad. Vagy te mire gondoltál pontosan?

Üdv: JR.
Kedves Jakó Robi! 
Mielőtt bepostáznál egy ilyet nézz már körül! :) Valószínű nem érted a backgammon szabályait. Minden a dobáson múlik. Nem sakkról beszél ;) :p 
Kedves Sniper!

Igen, valóban jól gondolod, nem értem a backgammon (remélem jól írtam) szabályait, ezt nem vitatom. Mindazonáltal valljuk be, eléggé abszurd ez az ún. "vesztes lista" elmélet, én nem hiszek ebben... mindenkinek van esélye nyerni, csak mindenki más szinten tudja játszani ezt a játékot... :)

Üdv: JR.
hali!
Jakó igazad van.
Az hogy őstáblában hányast dob a gép szerencse kérdése.
Játszottam párszor ott és észrevettem volt mikor nekem kedvezett a szerencse volt mikor az ellenfelemnek.
Kedves motanul,

Ahogy free is említette ha a kedves játékosok hozzá járulnak a moderátorok munkájában úgy hogy használják a "Jelentem" funkciót akkor nem kell állandó moderátori felügyelet a szobába. Megjegyezném emellett még hogy a "mute" gombot is használhatod nyugodtan ha esetleg valamely játékos gondolatai nem tetszenek.
"hali vigyorex!
Amit állítasz tuti nem igaz biztos hogy nincs semmilyen lista ami alapján veszítene vagy nyerne valaki pontokat."
Szia Free,
Én csak annyit tudok, hogy amíg nem cserélek ip-t addig folyamatosan veszítem a partikat, nem kis tudású nézők jelenlétében akik elismerik, hogy tudok játszani és ellenem dob a gép. Amint ip-címet cseréltem, úgy már jött a nagyjából elfogadható fele-fele nyerés-vesztés. Szóval amikor 20 partiból 20-at bukok, akkor ne mondja senki hogy nincs lista!!!  Ha viszont nincs lista, akkor minden ellenfelem akkor manipulálja a szervert?
Halli ho,
nemreg kezdtem el a forumban olvasgatni, de meger minden penzt olyan erdekes. Hat ehez a temahoz hozzaszolok meg akkor is ha mar eleg regi. ( most legalabb frissitem ). 

Ez a "lista elmelet" nagyon erdekes. En szinte azt allitanam hogy nem egy, hanem ket lista letezik. Amikor 20 jatekot egymas utan veszitek az egyik lista, mikor 20 at egymas utan nyerek a masik lista ervenyes. Csak azt nem tudom ki-"Hokuspokus"-olni melyik lista mikor a soros. Hogy is lehet ilyensmit elkepzelni ?

Ami pedig a modi ellenörzest illeti - honnan tudhatja a szegeny moderator, hogy 2 különbözö nev ugyanahoz a szemelyhez tartozik? 

A szervermanipulacio elmelete is nagyon teszik. Egy szervert manipulalni lehet, az nem vitatott, de aki azt tudja biztos nem egy jatekszerver manipulalasaval tölti az idejet.

Es meg egy pont aztan befogom a szam: probaljatok mar meg valakivel Backgammont nem gepen, hanem tablan jatszani es meglassatok hogy ott ist "listak leteznek" meg a kockakat is manipulalja valaki. (Nyilvan csak akkor amikor az ellenfeletek nyer)

A szerver hókuszpókusz-ása alatt nem tejesen értem mire gondolsz , de a moderátorok többet látnak mint egy egyszerű játékos ez azt hiszem nem is titok és ennyivel elégedj meg.
Gammonban mindenki csal!
Ez van! Ezt kell szeretni!

Tisztelt Regolak ? (vagy aminek hivnak)

A hozzaszolasod utan, itelve semmit sem ertettel abbol amit en irtam.

A valszod nyilvan arra kesztetett, hogy a masoknak adott valaszaidba is beleolvassak es az az erzesem, szereted a moderatort jatszani.

Idezlek : "A szerver hókuszpókusz-ása alatt nem tejesen értem mire gondolsz...". Nem is kell ertsd. Egy szot sem irtam a szerver hokuspokusasasrol.

Kölönben ha moderator lennel tudnad nagyon jol mire gondoltam. (legalabbis illene tudnod)

Meg egyszer idezlek: "... de a moderátorok többet látnak mint egy egyszerű játékos ez azt hiszem nem is titok... "  miert irtad ezt ?  biztos te sem tudod. Mindenesetre az en szövegemhez semmi köze.

Es most utoljara: "...és ennyivel elégedj meg..." - ilyent nem ir egy igazi moderator es ezt jegyezd jol meg, mert ha valamikor moderator laszel hasznat veheted.









honnan tudhatja a szegeny moderator, hogy 2 különbözö nev ugyanahoz a szemelyhez tartozik?


Ehez értettem.

Szeretem a moderátort játszani? Érdekes kijelentés.
Regolak csak szeretne bevágódani, hogy moderátor legyen. Ezt mindenki látja. Remélem nem fog neki sikerülni :D